lördag 20 mars 2010

Ligger jag på en igelkott???

Jo så här var det; Igår när jag la mig hade jag ju ont i den vänstra sidan så jag höll på att bli tokig. Tabletter hjälpte inte och jag hade försökt med diverse salvor utan resultat. Okej, hur ska man kunna sova med kulsprute-värk? Så jag tog en av mina spikmattor och la där jag hade ont alltså innanför min t-shirt.

Vaknade av att jag drömde så himla dumt. Jag drömde att jag låg på en igelkott och det stack som fasen i min vänstra axel! Konstigt när jag somnar med en spikmatta på ryggen eller???

Denna var det jag låg på:


Dagen har gått åt till att åka till stan. Emmy ville så gärna göra av med lite pengar så hon frågade morfar om han ville följa med oss till stan. Naturligtvis att morfar svarade JA...

Först va vi i leksaksaffären men där hittade inte Emmy något hon ville ha. Sedan skulle vi handla på kvantum. Emmy och morfar spanade på leksaker medans jag köpte mat. Emmy köpte denna filmen:


Fast hon är smart det lilla barnet. Sa till morfar att hon egentligen inte ville göra av med sina pengar utan spara dom till USA-resan! Vad tror ni hände? Morfar betalar så klart!!!

När vi kom hem var jag helt slut så medans Emmy kollade på filmen så sov jag i soffan. När filmen var slut väckte hon mig och så tittade vi en gång till, denna gången var jag i vaket tillstånd. Om jag skulle sätta betyg på denna film så tyckte jag nog att den var rätt dålig faktiskt. Emmy däremot tyckte den var bra och det är ju huvudsaken!