söndag 21 mars 2010

Grått och blåsigt...

Det var nog bara de där sju och en halv minuter som solen tittade fram. Resten av dagen har varit fullkomligt super-duper-GRÅ och jäkligt blåsig. Man kan ju hoppas att snön utanför blåser bort då ;-).

Själv har jag inte hämtat mig än från min vänster-sidiga nack/skulderblads-spärr än. Det värker som tandvärk och vrida huvudet allt för mycket kan jag glömma. Jag har dock verkligen ansträngt mig för att bli av med skiten. Jag har badat i supervarmt vatten, jag har vilat mycket (alltså stickat minimalt) och jag har använt mina spikmattor. Men ack, ack kråka... Skiten sitter som värsta betong-klumpen. Har någon måntro hällt superlim i mina muskelfibrer? Fast det går väl över... Det är bara så himla tröttsamt...

Första morgonfikan i solen!


Fast det varade nog inte mer än 7 och en halv minut typ... Sen försvann solen och ersattes av fula grå-blöta moln... Attans oxå!

Jag har dock världens bästa fotpall då jag sitter ute!


Nu bara Vill man ju inget annat än att sitta med sitt bleka ansikte i solen och dricka en slurk kaffe och ha sticket i knät! Ja, ja... Man får helt enkelt vänta på något gott ni vet, då kan man ju aldrig vänta för länge eller hur!?