fredag 4 juni 2010

Vilken lycka!

Barnet kom hem från skolan och var precis som vanligt! Allt jobbigt släppte när hon kom till skolan, lite nervositet hade hon fortfarande kvar sa hon men inte alls som innan.

Fy fan vad jag är glad!!!

Tillbaka till verkligheten...

Idag gick det lilla barnet till skolan. På något sätt så kändes det skönt att allt blev som vanligt igen. Plus att jag får lite egen-tid. Inte för att hon på något sätt är till besvär men ibland är det skönt att veta att man är helt själv.

Idag hade jag ju tänkt att åka till stan och titta på blommor... Med vilken bil då? Parkeringen står ödsligt tom... Man får se det positiva i det hela, nu slösar jag ju inte en enda krona plus att jag ska försöka sticka färdigt citronen idag. Har inte stickat så mycket nu dom här dagarna så nu ska jag försöka lägga på ett kol.

Man kunde ju oxå sitta ute i solen och försöka få en lite bättre färg än albyl-vit på benen... Jösses så man ser ut innan man har blivit lite solkysst! Jag solar aldrig på vintern i solarie så när det blir vår och sommar så är man ju vit som snö!

Ni snälla som läser, idag får ni ha en underbar dag i solen. Njut av att det är fredag och ta ett glas vin för mig är ni snälla!