fredag 3 juni 2011

Dagen efter loppis...

Loppis-bakfylla kan vara svår... Huvudvärken är nämligen grym att få bukt med! Tack och lov att det finns oxynorm! Jag har nämligen ett fullt schema idag så huvudvärk och annan skit hinner jag inte med!

Först ska jag på akupunktur i Nässjö. Sedan ska jag handla litegranna innan jag far hemmåt. Barnet vill inte följa med mig till stan. Skönt tycker jag, hon är så slemmig nu när allt plötsligt har släppt. Igår hade hon ingen feber och slemmet förjade flöda... Märkligt att det kan sitta så jäkla hårt! Ja, ja... Iallafall så ska vi sen göra oss iordning för en grillkväll efter att jag kommer hem! Hela familjen (utan katterna, Gibson ska med!) ska åka till Flisby och en av mina bästa vänner för en mysig kväll.

Imorgon ska vi ta farväl av mina föräldrar som åker på semester i två veckor! De ska till Kefalonia som ligger i den Grekiska ö-världen. Vore kul om man hade kunnat följa med men året har varit kostsamt så i år blir det inte någon direkt semester tyvärr... Jag hoppas att det ska kunna gå att åka nästa år kanske. Man vet aldrig vad som händer i framtiden...