torsdag 16 februari 2012

Hej alla söta, NU ÄR JAG TILLBAKA!!!

Just det, jag är tillbaka, kanske inte i samma "toppform" som jag var i innan men jag ska göra mitt bästa. En anledning till att jag skriver är att jag har fått massor med kommentarer om hur jag mår och även en hel del mejl. Jag känner mig hedrad över att ni snälla människor där ute tänker på mig! En stor kram till er ALLA!

Så hur mår jag då? Njaaa... Jag vet inte riktigt egentligen. Anledningen att jag slutade skriva var bland annat för att sorgen efter Gibson blev så stark. Inte för att jag saknade honom, han var gammal och det var dax för hans vila... Nej, jag saknade min identitet som hundägare. Låter det märkligt? Helt plötsligt var jag ingen... Jag satt här inne och gjorde inget. Innan var jag ute varenda dag, jag pratade med massor med folk och jag mådde bra.

Nu har den värsta sorgen över detta försvunnit. Visst, jag vill jättegärna ha en hund men jag är på det klara med att det inte finns en chans i världen att jag orkar med detta. Sista tiden med Gibson var krävande för mig, jag kände att jag inte riktigt orkade... Hurdan är jag om fem år? Vem vet... Man kan inte lasta över problem (eller hund) på någon annan, katterna klarar jag av och dessa gose-kissar nöjer jag mig med!

Mycket har hänt men tror ni att jag kommer ihåg allt? Svaret är NEJ (naturligtvis, ni trodde väl inget annat eller?)! Iallafall kanske ni märker att de där ORDEN som jag innan saknade, dessa ORD har kommit tillbaka! Jag kommer kanske inte att vara så flitig med skrivandet, vad vet jag men jag ska försöka. Jag tror att jag behöver skriva för att läka min sargade själ (nu överdrev jag lite...).

Jag tänker iallafall börja lite lugnt och inte stressa, jag skriver när jag har lust så att säga. Huvudsaken är ju att jag är tillbaks! Tack alla som har tänkt på mig och skrivit till mig, ni får varsin stjärna på himlen!