fredag 2 juli 2010

Solen steker...

Idag har det varit stekhett ute. 28 grader ungefär och solen tar rätt bra kan jag säga, mina armar har fått känna på solens strålar ordentligt idag. Pia, jag och Emmy har tillbringat dagen i Stensjön och trots namnet så var sjön riktigt fin;-)


det enda som var riktigt jobbigt på detta stället var om man behövde gå på toaletten. Ett utedass, typ, som luktade värre än nåt jag har känt på länge (och då får jag lukta på Gibsons fisar varenda kväll!). Naturligtvis drack jag kaffe och på mig så rinner kaffe alltid rätt igenom... Bara att hålla för näsan och pissa helt enkelt!

Emmy trivdes som fisken i vattnet. Hon har dock ett problem; hon har så lite underhudsfett så hon blir helt lila om läpparna av köld efter ett tag! Då får man sitta på filten och äta glass och värma sig i solen en stund.


Så sola lugnt och ha en underbar fredagskväll!

Vi är en stickfamilj!

Så sa Emmy igår när vi satt med varsitt sticke och pratade! Och det kanske stämmer, min mamma stickar (inte så mycket längre men förr var hon som en stickmaskin!), jag stickar och Emmy har fått upp ögonen för detta oxå genom att använda stickringar.

Här har vi dock en mannekäng som visar hur en citron ser ut!


Och så bakifrån också! Tror den blir en aning större efter blockning.


Här är Emmys stickring! Jag köpte ett set med fyra ringar och denna lilla kan man nog göra benvärmare med. Nu håller hon på med en mössa till sig själv med ringen som är lite större. Ska bli kul att se resultatet!