fredag 17 december 2010

En rolig liten historia!

Sann är den dessutom! Barnet mitt satt och kollade på något sjukhusprogram när jag kommer in i rummet. Jag frågar henne vad som har hänt med mannen de visar, han har som brännskador på knäna.

"Vad har hänt med honom?"

"Han åkte sådan där mc, du vet väl vad mc är för något va?, jo han åkte mc och krockade"

"Jaha..."

"Han krockade med ett får mamma!"

"Va, ett får! Det var märkligt att han skadade sig på knäna..."

"Jag tror allt att det var en get du vet för de är ju lite du vet hårdare och inte lika ulliga..."

Ibland kan man verkligen undra hur barn tänker...

En böld full med var...

Trodde ju att den lilla älsklingen var piggare idag men ack, ack...Jag var så glad att han hade ätit men efter promenaden på kräktes han...

Gav efter en stund en ny värktablett för Gibson gick och flåsade och kunde inte riktigt lägga sig ner. Han tittade på mig precis som om han ville mig nåt. Jag tog och tittade på honom ordentligt...

Nedanför dränaget fanns det en böld som jag började massera på. Ut kom hur mycket var som helst! Jösses... Fick sitta länge och torka och tvätta. Skönt att få ut detta! Gibson tyckte oxå det var skönt för han blev helt lugnt efteråt... Nu kommer jag ha sten-koll på detta!

Don´t try this at home...

Jag har haft en matberedare ståendes på tunnan med hundmat. Det är en STOR matberedare med två byttor på. Byttorna är iofs i ett skåp men denna jäkla apparat har jag ställt där för att jag liksom inte har vetat var jag ska göra av den...

Idag hände det som inte är så himmelens skönt... "JAG TAPPADE FANSKAPET PÅ STORTÅN!" Höll nästan på att få en mindre chock alltså, sakramento vad ont det gjorde! Emmy undrade vad sjutton jag höll på med och jag kunde inte ens hitta några ord för det värkte så in i heklefjell... "Jag berättar sen när jag hittar mina ord igen" skrek jag till henne!

Nu har jag gått en lite längre runda med hunden och det gick bra både med tå och hund! Gibson har bara varit ute en gång i natt. Ringde veterinären igår och fick ge honom lite mer i smärtlindring eftersom han inte kunde slappna av riktigt.

Nu när vi kom in så åt han en relativt stor portion med hans vanliga mat blandat med lite "VOV", mumma tycker Gibson! Skönt att han har börjat äta för då ser jag en ljusning i det hela! Nästa steg är att få igång magen oxå... När de får smärtstillande kan de bli väldigt hårda i magen så man får vara observant på detta.

Nu ligger han på den tovade filten. Jag kan verkligen rekomendera er att tova en filt åt era små älsklingar även om det kanske blir lite dyrt. Har de ont i lederna eller behöver extra värme så är det super! Gibson ligger ingen annanstans längre än på denna filt så han älskar den verkligen!

Tack igen alla ni därute... Alla ord värmer ett lite halvtrasigt matte-hjärta!