måndag 28 maj 2012

Från sol till moln på fem sekunder!

Jag tänkte ta vara på några strimmor sol och tog med mig solstol och gick ut med sticket som sällskap. jag tror jag fick en minuts sol innan molnen tog över hela himlen. Det gick på fem sekunder! Nu sitter jag inomhus med kofta och småfryser...

Jag får göra som mina katter gjorde häromdagen; Jag softar i soffan! 

Det är dock lite synd om vädret ska bli dåligt framöver, speciellt till helgen... Det är nämligen så att på lördag är det Rockabilly-party uppe i parken. Det brukar vara massor med folk och denna gången kommer Ewa Estwood så det borde bli fullt. Själv har jag aldrig varit, jag är nog född fel år tror jag... Men jag brukar sitta på min balkong och kolla på alla bilar som kryper förbi. Inte var dag som man ser massor med raggarbilar av alla de slag.

Nä, nu blir det soffan och stickning som gäller!

Vissa dagar bara ÄR besvärliga... ACCEPTERA!!!

Jo så här är det, vissa dagar fungerar ju inte nåt alls av de alla kroppsdelar man har. Det är ungefär som om man var en bläckfisk med utstående tentakler överallt som sliter tag i allt och kastar det antingen i backen eller rätt på mig... Visst är det märkligt men ack så sant, bara att acceptera som med allt annat!

Detta är resultatet av att försöka få ut knäcke ur skåpet... Helt plötsligt blir man anfallen av kakaoburken! Sånt är tyvärr livet :-))