fredag 20 april 2012

Min vinst!Idag fanns det ett paket i posthögen. Det var min fina vinst från "Garnomera", 5 nystan med Amaretto i "min" färg. Jag gillar "bächt" (som Anette utalar det, hon hatar denna färg...) bland annat, jag tycker nog att de flesta färger är fina.

Vad ska jag göra av detta garnet då? Jag har inget bra svar på det än men jag hade tänkt att blanda detta med mitt kamelgarn och någon stark färg, antingen turkos eller lila. Eller nåt annat, det beror på vad som är snyggt ihop. Jag skulle vilja göra en kofta men det kanske är svårt att hitta på eget mönster...

Det snöar!

Jag säger bara FY och USCH! Fast å andra sidan så har man ju något att se fram emot, våren kommer ju fast det tar lite längre tid. Själv gillar jag när våren är lång, finns inget tristare än när allt fint väder sker i maj och sen när skolan slutar så är det skitväder...

Igår var vi ju i skolan och fick domen: vi är faktiskt rätt bra! Emmy hade nått målen i alla sina ämnen och faktiskt så är det första gången som det händer! Hon har ju haft så svårt med vissa ämnen, både på grund av sin sjukdom och för att hon tycker det är svårt. Nu har det lossnat rejält och jag är så stolt som en mamma bara kan bli. Vi satte upp ett nytt mål och det var att Emmy ska ta mera ansvar för sina läxor. Vi ska inte behöva komma ihåg vilka läxor hon har eller till vilken dag, det ska hon kunna själv. Har hon missat en läxa så får hon ta det helt enkelt.

Idag ska jag få finbesök av Buddhas uppfödare. Jag har sagt till honom att han måste bete sig ordentligt när hon är här, visa sin bästa sida alltså ;-) Nä, det blir nog bra. Ska bli kul att höra vad hon säger om honom faktiskt.