onsdag 10 november 2010

Att "hoppa" över snövallar...

Kan jag det tror ni? Hoppa alltså? Svaret är absolut NEJ men dock måste våran vaktmästare tro att vi alla kan hoppa över vallarna för varför ta bort dom? Jag kan alltså snart inte gå längre för jag har sådan värk i benen, det bor flera i huset som är handikappade och två av oss har färdtjänst. Borde man inte fatta som vaktmästare att det är viktigt att inte "glömma" skottningen här då?

Ibland undrar jag vad de tänker med... De hade ju tagit precis utanför och lämnat en stor vall, varför inte göra det ordentligt? Nu fick jag skrika på en av dom tvärt över gatan (de har nämligen hela samhället att skotta) så han fick åka tillbaka och göra det ordentligt... Ibland känner man sig som en tjat-kärring men livet ser lite annorlunda ut när man är handikappad. Är man helt rörlig så tänker man inte så. En vall kan ju göra att jag inte kan gå med hunden alls... Än så länge fungerar benen men snart går det inte mer...

Idag snöar det inte längre, tack och lov! Ute är det faktiskt himla skönt och i backen utanför åker ungarna pulka för glatta livet. Själv ska jag nog sticka en sväng i soffan framför något trevligt djurprogram. Jag måste ladda inför stick-caféet ikväll!