lördag 2 februari 2013

Lite shopping.

Jag är ju ingen person som springer i affärer och handlar. Däremot gör jag det gärna framför datorn, handla på nätet är himla bra om man inte orkar eller vill handla på plats. Nu har jag då handlat på en sida som heter Grön Gåva. Där säljs allt möjligt som är snällt mot huden och framför allt ekologiskt. Jag handlade följande:

 Lite olika kryddor, den mest spännande är "Bako" som är en etiopisk kryddblandning. Ska bli spännande att göra någon sorts stark gryta med den kryddan! Allt smakar ju så annorlunda när man köper så här (tycker iallafall jag). Sen har vi kokosfett, bra att steka i och man kan faktiskt lägga lite i kaffet och smörja kroppens inre. Jag köper sådant som inte smakar något alls men innehåller massor med nyttigheter.

Här är då den stora orsaken till att jag beställde just från detta företaget: hårfärg. Denna färgen är helt naturlig och det ska bli kul att testa den sen (måste läka lite till tror jag.)

Sedan köpte jag nässle-pulver som är väldigt intressant just om man har EDS. Nässla renar nämligen bindväven! Innehåller också massor med nyttigheter (jag kommer nog bli som en duracellkanin). Man blandar det med typ apelsinjuice, men får inte vara kvacklig för det smakar fan... Men är det bra så kan man svälja det mesta!
Idag är det sol ute, får nog sätta ut näsan en stund och tanka lite vitaminer!