torsdag 23 juni 2011

Jag blev nästan en galen yxmördare...

Jävlar vad arg jag har varit... I detta samhälle bor det en pojkspoling som vi kan kalla "M". Denna grabb har i alla tider retat hela samhället genom att köra som en dåre så man har varit rädd om sina barn och spelat som en idiot både i sin lägenhet och i bilen. Idag rann min bägare över...

Sitter och tittar på tv och hör inte ens tv:n för att han står med sin bil utanför och spelar som en tok! Jag tog hunden och gick dit!

"Måste ni hålla på å spela som idioter, jag kan inte ens se på tv!"

"Öppna dörren så du kan lyssna då..." säger en full grabb.

"Förstår ni inte hur det stör de som bor här, en del är gamla och vill sova!"


"Din hund stör mig..." säger den fulle grabben igen. (Tydligen vågade han inte säga att jag störde honom...

"Du stör mig!" Säger ägaren till bilen.

"JAG HAR VÄL FÖRHELVETE ALDRIG STÖRT DIG!" vrålar jag åt honom. "Du däremot har väckt mig åtskilliga gånger med ditt jävla spelande på nätterna!"

"Jag bor ju i Dalarna ju." säger han och tror inte jag känner igen honom (han bor visst där måndag till fredag).

"Du, "M", du har väl bott här innan eller? Sänk volymen eller åk ut i skogen och spela,  för fan visa er lite mogna och visa hänsyn!"

De sänkte musiken, det gjorde de faktiskt, de till och med åkte därifrån... Varför har ingen vågat säga till dom innan? ALLA i hela samhället har retat sig på denna pojkspoling men ingen vågar säga något. Om inte deras föräldrar kan säga ifrån så måste ju någon göra det, det handlar ju om att respektera varandra!

Mina grannar sa att jag fick en stjärna på himlen för att jag vågade säga till. Visst att jag var förbannad men någon gång måste man sätta stopp. Hade mitt egna barn gjort så som han gör så hade jag plockat bort någon del på bilen så den inte gick att köra plus tagit stereon. Jag hade blivit VANSINNIG om mitt barn inte visade andra hänsyn!

Vad tycker ni? Ska ungdomar få göra precis som de vill bara för att de är just ungdomar?

Min hjärna går på lågvarv...

Denna dagen har inte varit på topp om man säger så... Kunde inte somna igår. Vid halv tre kände jag att nu jäklar somnar jag snart men DÅ RINGER TELEFONEN!
Blev en aningens förbannad så jag bara stängde av. Då ringer det igen så jag svarar, man vet ju aldrig vem det är liksom.

"Det är Renée"

"Hej, det är Alexander... "

"Du har ringt fel!"

"Nä, det har jag inte, vad konstigt du låter!"

"Du har ringt fel vad du än säger!"

Till slut lyckades hans kompisar intyga honom att han hade ringt fel, han ursäktade sig och så var det samtalet över... Hur pigg är man nu då? Plus att signalen hade fått igång bägge katterna, de sprang och sladdade på mattan i sovrummet, Buddha sladdade in i sängbordet hundra gånger och ibland tog han och sladdade över mig i sängen... Kan jag säga att jag var LITE trött till slut?

Tror jag sov två timmar eller nåt till slut... Så idag går hjärnan på lågvarv, känns som om jag inte kan tänka en enda vettig tanke... Den som väcker mig natten som kommer ska iallafall tänka sig för både en och två gånger för jag kommer troligtvis att bryta ihop och förvandlas till en galen yxmördare...

Nu funkade det, HURRA!

Jag skulle ju sätta in bilder igår och det inte gick, nu jäklar så ska ni få se, här är Tussan "the grass-killer" igång med att äta!


Rödklöver och vad heter den andra blomman?


Här är två blomster som jag inte har en aning om vad de heter... Den mörkrosa "stjärnan" trivs iallafall att ha rötterna blöta, den växer nämligen gärna i eller nära vatten.


Här är blåklocka, den känner jag igen!


Buddha gillade inte blommorna... Han luktar hellre på Gibson!Undrar vad han luktar? After shave?