onsdag 2 juni 2010

Vad gör jag?

Här sitter jag inomhus när jag borde sitta ute i solen... Jag var ute en sväng innan men jag tror man får ta solningen lite pö om pö eftersom benen har haft solskyddsfaktor 100 nu i vinter. Man kan ju faktiskt blända någon på riktigt!

Gibson mår rätt bra idag trots behandlingen i baken i går. Han har tagit tabletterna utan några problem (jag kastar och han gapar och sväljer...) så om några dagar så är det nog bättre. Jag fick en fråga om hur man märker när analsäckarna är inflammerade.
Här kommer svaret: Hunden drar ofta baken i marken, hunden kan slicka sig mycket just där bak, det kan se svullet ut plus att det kan komma ut sekret som är klumpigt och blodblandat. Gibson blev vinglig! Troligtvis så kan det berott på att analsäcken gjorde så att nerver hamnade ikläm där bak.

Jag har varit så jäkla duktig idag och beställt tid hos min käre doktor Hejco. Han har börjat på Nässjö läkarhus som öppnade nu den 1 juni. Nu kanske man kunde få recept med flera uttag på! Blir så himla irriterad när man ringer och ber om nya recept och man bara får ett uttag! Då får man alltså betala 100 spänn för varje uttag i patientavgift. Grrr...

Nu ska jag sätta mig och sticka lite tror jag. Jag har inte så gräsligt långt kvar på min andra citron men jag ska göra den större än vad det står i beskrivningen. Sen är dom sista varven så otroligt låååånga, jag hade över 600 maskor i slutet och då tar ett varv ett ljusår att sticka ungefär ;-)

Mardrömmar!

Igår kväll låg vi som vanligt och tittade på tv. Barnet somnade fridfullt i sin säng och sedan somnade jag oxå...

Klockan kvart över elva så hoppade barnet upp ur sängen med ett skrik! Hon sprang en bit, vände, sprang tillbaka, skrek, hackade tänder och sa att hon inte ville spy!

Lilla stackars barn... Sådan ångest! Hon hade alltså sådan ångest så hon kunde inte lägga sig i sängen alls utan att hoppa upp igen!

Efter mycket lockande och pockande så kom det fram att hon hade haft en sådan hemsk mardröm om det som hände när Michaela kräktes...

Vi fick prata länge och väl innan hon blev lugn. Dock somnade hon efter vårat samtal. Tack och lov! Barnet får vara hemma idag oxå, hon har fortfarande feber och mår inte bra.