torsdag 18 november 2010

Paket med mycket fint innehåll...

Jag vann en tävling hos Anna! Idag när brevbäraren kom så ringde hon på dörren. Paketet kom inte ner i lådan så hon ringde på. Ett fint rött paket var det. Spännande!

Inne i paketet fanns detta fina kort:Nä, inget hade gått sönder! Se så fina dessa röda ljuslyktor är!

Inuti finnes en liten ljuskopp. Tur att det mörknar fort nu för tiden för jag vill ju naturligtvis tända dessa så jag får se hur de ser ut med ljus i.

Tack snälla Anna för denna fina vinst! De kommer att passa ypperligt nu när det lackar mot advent!

Jag lägger det på hyllan...

...detta med att försöka få de säkerhetskopierade filerna från gammal dator att flytta in i nya... Eller flyttat in har de gjort men hur i helvete får man fotona att se ut som foton och inte som en jäkla fil???

Igår markerade jag, högerklickade, klickade i arkiv, redigera, visa, även hjälpavsnitten men inte fasen fick jag bilden att se ut som bilder iallafall. Jo vart och ett för sig om jag gjorde en omväg med tre klick men jag vill att alla fotona ska synas i mina bilder DIREKT!!!

Till slut var det bara att lägga ifrån sig allt vad musar och tangentbord heter och sticka en sväng...

På kvällen igår kom käre pappa med gammal/äldre tjock-tv för att byta denna mot min rosa, tjock-tv modell gammal-gammal... Även om rosa är inne så ville jag helst inte ha rosa bild... Satte dit ny tv och se på attan så bra det blev!

Bilden blev rosa på grund av en skartkabel som inte var som den skulle... Och jag som har beställt en ny boxer plus att pappa bytte tv:n... Ja, ja, det är väl alltid bra att ha en i reserv eller?