söndag 21 februari 2010

En tuffing till pappa!Här står min pappa uppe på taket till deras hus. Att han är en tuffing kanske låter lite konstigt, "han står ju bara på ett tak"! Men saken är den att förutom ko-skräck så är pappa även rädd för höjder. Därför är han dagens tuffing tycker jag!

Fin utsikt jag har!


Så här ser det alltså ut om jag tittar ut från mitt vardagsrum!!!


Jag tog samma kort igår och nu syns snart inte staketet. Bara lite, lite kvar så är det borta...

Varför har jag feber???

Ja det kan man fråga sig... Febern håller nämligen i sig, inte så mycket men nästan en grad. Vet inte om jag är förkyld ens för snorig blir man ju när man är ute i detta väder. Jag känner mig inte förkyld på något sätt men jag är så trött, så trött... Säkert EDS:en som spökar, förvånar mig inte alltså! Ja, ja... Vi får väl se om det håller i sig länge. Vad gör man då???

Kunde inte sova inatt efter detta otroliga lopp som svenskarna gör: ETT GULD OCH ETT BRONS!!! Fan vad dom är bra! Hade jagt haft mitt sticke med mig i sängen medans jag tittade så hade jag nog stickat flera meter så spännande va det! Nu gjorde jag färdigt ett par sockar igår och började genast med ett par nya, som vanligt med andra ord. Nu blev det ett ljuvligt garn i olika lila/plommon nyanser. Orkade inte ta kort på det men jag tar ett sedan när dom är färdiga.

I natt har det snöat, IGEN eller vad ska man säga... Fanns två gator jag kunde åka med rullen i morse... Har nog kommit 15 cm i natt så nu såg man att folk hade svårt att veta vart dom skulle göra av all snö när dom skottade. Det är ju snö överallt liksom!!! Annars blir det nog en underbar dag med sol! Kanske kunde solen smälta några snöflingor...