onsdag 20 april 2011

Det börjar lätta lite...

Tack och lov säger jag... Värken i benen börjar mattas av en smula. Gudars så skönt! Jag har tagit tillfället i akt och försökt sova bort värken och det verkar ju ha fungerat.

Nu funderar jag på om jag ska orka duscha eller inte... Vilka problem jag har! Det får nog bli en liten dusch ändå, när man somnar i soffan så är man lite såsig när man vaknar. Speciellt om man har glömt att dra ner persiennerna och solen skiner på en... Tala om svettig!

Första fikan med alla djuren ute!

Köpte ju ett kompostgaller igår. Har idag satt ihop det och testat det på djuren. Visst att Tufsan skulle kunna hoppa över det men hon är lite rädd av sig så jag tror hon håller sig innanför.

Bägge två gick ut med stor försiktighet, Tufsan är lite skraj för ljud, speciellt lastbilar, så det gick sakta men säkert!

Nosa på allt måste man ju göra, hur luktar en dörr?

Gibson la sig direkt på cementgolvet, han brydde sig då inte om vad allt luktade!

Tufsan är rätt rolig, så fort jag gick in och fyllde på kaffet så följde hon efter!


Buddha vågade sig till slut upp på ena stolen.

En bild med alla tre djuren, kan säga att det är så inte lätt att få alla att vara stilla så man kan få alla djuren på samma bild.

Tufsan luktar på brevlådan...

En fin bild på bägge kissarna tycker jag!

Jag har faktiskt en underbar utsikt från min loftgång. Här ser man ända till "dammen" borta vid korsningen mot Ormaryd. Skiner solen så glittrar det i vattnet!

Tur att man har djur så man får lite annat att tänka på, jag är nämligen inte bra idag. Fick ju massage och akupunktur igår och jäklar så dålig jag var i går kväll...
Det malde i benen och ryggen så jag höll på att bli tokig, att gå längre än till badrummet och sedan sovrummet kändes som en omöjlighet! Gick faktiskt och la mig vid 19:45 igår!

Vaknade någon gång i natt men somnade om och vaknade 07:45. Tolv timmar i sängen... Jösses men jag behövde det säkerligen!
Idag har jag så jäklar ont i benen, har redan smort med voltarengel och tagit extra oxynorm men det hjälper inte... Jag ska försöka sätta mig framför tv:n och virka och se om jag kan distrahera bort lite av värken.

Vad gör ni idag då?