onsdag 25 maj 2011

Vi var allt flitiga idag!

Förra gången vi hade stick-café så orkade ingen mer än jag att göra något alls och även jag la av rätt tidigt. Idag hade vi träff igen och nu var vi allt relativt flitiga allihop. Anette stickar på en handduk i bomull, mamma kör på sina raggsockor och jag gör ett plagg som man snurrar runt sig på något sätt... Jag kan inte förklara utan ni får nog allt se det när det är färdigt (om hundra år eller något sådant...).

Möttes av tre djur i hallen när jag öppnade dörren. Mysigt... Nu ska jag bara borsta tänderna så är jag färdig för sänggående. Imorgon ska de bägge rullstolsåkande "virrpanne-brudarna" till stan och göra gatorna osäkra. Man vet ju aldrig vad som kan hända när vi är ute, kolla in Anettes blogg så får ni se vad hon råkade ut för igår. Ja, inte har man långtråkigt direkt!

Mycket märkligt igen!

En del bloggar kan jag visst kommentera hos, vad är nu detta för skumt? Skit samma, en del får vara utan kommentar om det inte går, så är det...

Emmy har ju haft ont i huvudet länge nu. Hennes pappa var med henne till skolsköterskan för att kolla synen. Han trodde att Emmy är översynt, detta betyder att man ser FÖR bra. Hur e detta möjligt? En till mycket märklig sak... Fast vi får se om detta stämmer, sköterskan skickade en remiss till en optiker. Kan ett par glasögon fixa problemet så är det ju bra!

Själv fick jag glasögon när jag var 5,5 år. Jag skelade nämligen på mitt högeröga... Fick gå med lapp för ögat jättelänge, jag tog även en massa droppar i ögonen men ack ack, inget hjälpte... Opererade mitt öga när jag precis hade börjat första klass och resultatet blev rätt bra. Ingen ser att jag skelar längre, fast blir jag trött eller tittar nära på en grej (utan glasögen alltså) så kan man se ögat falla inåt näsan... Tur det finns operationer!

När jag var på Ågrenska och hörde alla föreläsningar om EDS så hörde jag att detta med skelning är vanligt bland "EDS-människor". Inte för att de visste om det berodde just på EDS:en  men de trodde det och det tror faktiskt jag oxå.

Nu ska jag gotta mig åt att jag inte behöver gå ut på ett tag. Det regnar nämligen utanför och smattret mot rutorna är så skönt att höra. Trött blir jag av det så jag antar att denna dagen inte blir så händelserik...

Märkliga saker händer...

Idag kan inte jag kommentera era bloggar... Så jag ber om ursäkt om ni inte får någon från mig, jag rår inte för det alls, snyft!

Trodde blogger fixade sina problem när det var nedstängt innan... Tydligen inte...