torsdag 10 juni 2010

På besök hos min favvo-doktor!

Just det, jag har varit på besök hos min favvo-läkare som är Hejco Schlesinger och han jobbar på det nyöppnade Nässjö Läkarhus. Han såg mig, sträckte ut armarna och kramade om mig i väntrummet. Vilka doktorer gör så? Typ inga... "Kul att se dig!" sa han. Jag tyckte det var kul att se honom oxå eftersom han har varit sjuk rätt länge. Han fick en utmattningsdepression nämligen...

Han berättade att han hade tänkt mycket på mig och undrat hur jag mådde! Min läkare är nämligen väldigt stolt att han har en EDS-patient! Vi satt och pratade mycket om allt möjligt, mest kanske om hur han mådde (omvänt läkarbesök???) och att detta han hade varit med om hade gett honom så mycket erfarenhet i livet. Många söker ju som patient till doktorn för just utbrändhet. (Jag har ju själv oxå varit in i väggen så vi hade massor att prata om).

Jag fick mina recept förnyade och han sa att när jag var tvungen att förnya dom igen så ville han träffa mig för att verkligen se mig! Mina narkotikaklassade mediciner får dom aldrig skriva mer än ett uttag på tyvärr så därför måste jag förnya receptet var fjärde månad. Med en så trevlig läkare så gör det ju inget om man träffas ofta!

En köpgalen kvinna på ett torg fullt med blommor...

Ja inte är det lätt att motstå alla vackra blommor som finns... Jgag tog en runda på torget innan mitt läkarbesök och jag hade inte så lite huvudbry... Vad sjutton skulle jag köpa???

Det blev iallafall en solros:


En hängpetunia i underbar cerise/lila färg:


Detta är då.... Ja just det, nu tappade jag ordet precis... Vet iallafall att dom luktar så himla gott!


Detta är iallafall en sommardahlia och en bla-bla-bla och en till bla-bla-bla...


Nu återstår det att plantera det hela oxå. Kan hända att jag gör det en annan dag. Idag är jag liksom mätt på att "arbeta"...