fredag 15 april 2011

Det måste ju vara kärlek!


Bilden säger ju allt eller hur!

PAKET!!!

Paket är ju alltid kul att få eller hur? Idag kom ett paket till mig som jag råkade beställa i en hast när hemtjänsten städade här. Jag blev själv lite snopen när jag var färdig med beställningen men så är det ibland, jag gör saker i blindo liksom!

Idag ringde det på dörren, jag ropade "KOM IN" hur många gånger som helst, tänkte att nu jäklar har hemtjänsten blivit ko-ko eller nåt. Gick och öppnade och blev en aningens förvånad när det stod en stor neger där istället för hemtjänsten! Nu hoppas jag att ingen blir sur för att jag skrev neger innan, bäst jag ber om ursäkt kanske? Iallafall stod han där med mitt paket. Levererat ända fram till dörren, det kallar jag service!

Här är paketet då alltså:

Innehållet inspekteras av Buddha, alla främmande saker inspekteras grundligt av honom! Har alltså fått hem det jag har beställt från Yarn paradise, många nystan merinoull blidde det:


Här är var alla nystan ska bli:

Vad tror ni, ser det relativt bra ut eller? Har ju precis börjat virka så jag är lite fumlig och kan inte allt. Detta ska alltså bli filtar eller nåt, det blir det de blir helt enkelt!