lördag 22 december 2012

Dan före dan eller dan före dan före?

Ja nu undrar ni väl om hjärnan min är riktigt frisk (man kan ju faktiskt fråga sig detta...).... Saken är den att för Emmy är det idag dan före dan och för mig dan före dan före så att säga. Emmy åkte precis iväg till sin pappa, hon ska fira julafton där imorgon. Tänk att få två dagar med julafton... När man var liten hade man ju verkligen önskat sig detta. Emmy har sett detta som en stor bonus när man bor har två föräldrar som inte lever ihop. Bra att hon kan se positiva i det hela.

Emmy och jag har idag varit uppe hos mor och far. Att klä granen är något som Emmy har gjort sedan hon var liten och så även i år. Vi hjälptes åt, den blev inte så där supersnygg men den duger åt oss.

Jag passade på att göra lite knäck när vi ändå var där. Om sanningen ska fram så är jag barnsligt förtjust i knäck och har jag det hemma så äter jag. Bättre att både göra den och förvara den där jag inte kommer åt! Dessa underbara små "knäckisar" fick pepparkakssmak. Helt okej om ni frågar mig men å andra sidan gillar jag det mesta.

Väl hemma fick jag för mig att jag skulle färga håret. Hade en färg från Loréal  där man tillsätter en liten tub med extra färg och jäklar vad färg det blev, det såg ut som blod! Tala om att min skalle såg ut som värsta öppna skallfrakturen med all den färgen i. Tog inget kort med färgen i skallen tyvärr men här ser ni resultatet iallafall. Nu jäklar är det FÄRG, eller hur!

Nu ska jag bara slappa denna kväll. Hoppas ni alla där ute kan göra detsamma, ta en paus i allt stökande och bara njut av julen. STOR KRAM till er ALLA!