torsdag 18 mars 2010

Min resa


Jag ska alltså åka till U.S.A den 20 juli. Anledningen att vi ska åka är att vi har släktingar som vi ska besöka. Vi som ska åka är jag, Emmy, mamma och pappa.

Vi kommar att flyga från Göteborg till Frankfurt. Där får vi byta plan och åka över till Charlotte,U.S.A. Där får vi stanna några timmar för att sedan ta nästa flyg som går till Sarasota där våra släktingar bor. Det kommer säkert att bli en låååång resa men man får inte tänka på det utan bara tänka på hur trevligt det blir när vi kommer fram.


Denna bild har våra släktingar mejlat till oss. Det är deras pool och deras talande kakadua! När man ser denna bild så förstår man att det kommer att bli rätt bra att bo där eller hur! Men Dale (mannen i familjen) sa till oss att i Florida har ALLA pool så det är inget konstigt med det.

Vi ska vara borta i två veckor och under tiden ska min älskade hund troligtvis vara i Flisby på "semester". Min kompis Pilan har fixat och trixat så hon och en kompis till henne tar hand om Gibson. Tänk vilken tur att man har så jäkla snälla vänner. Du är bäst Pilan! Det blir säkert bra alltihopa. Nu återstår bara att fixa nytt pass till Emmy och inresetillstånd så är det klart! Visum behöver man inte längre men jag är osäker på om man måste ta sprutor innan? Någon som vet?