fredag 12 mars 2010

Tack snälla NI!

Jag menar alltså DU som läser och har lämnat en kommentar till mig. Jag blir så himla glad för alla kommentarer och speciellt nu när Gibson var dålig och jag vart ledsen. Att få veta att ni tänker på oss och att en del har varit i samma situation gör mycket. Så TACK ALLA NI!!!

Stickar för brinnande livet?


Ja iallafall har det känts så eftersom jag har suttit framför tv:n och stickat som en galning! Att titta på någon spännande film och sticka samtidigt gör att jag stickar som en tok och glömmer tid och rum! Inte konstigt att jag vaknade med en tumme som var helt svullen av allt stickande... Kan man få skadeersättning från försäkringsbolaget kanske? ;-)

Sen var jag ju rätt orolig för min älskade hund igår... Han verkar bättre idag fast han får gå sakta så han inte överanstränger sig. Det är ju så himla halt överallt så jag får hela tiden se till så han går där det är mindre halt. Hoppas att skiten smälter bort snart för jag kan knappt gå och slänga mina sopor, det är som en isgata framför!

Idag ska jag slappa i min soffa med hunden och sticket som sällskap. Jag sitter och stickar och Gibson ligger och sover med armstödet som huvudkudde. Eftersom han kommer upp i soffan (dock lite stelt) så tror jag han har sträckt sig eller nåt i den stilen. Ja, ja, det löser sig sa bonden...