torsdag 13 maj 2010

Loppis för hela slanten!

Mitt huvud är idag så fullt av loppis så jag ser loppisfynd när jag blundar... Jag är så jäkla trött så jag kunde nog somna här sittandes framför datorn... Dagen började tidigt, nämligen vid klockan 07. Jag är ju ingen med glatt morgonhumör precis... Pappa fick för sig att vi skulle skynda på lite för annars skulle vi bli försenade, bla, bla, bla... Vi hann med god marginal!


När vi väl hade plockat upp våran "skit" så kommer det en kärring och tror att jag har tagit hennes bord för hon hade blivit lovad just det bordet som jag hade. Jag förklarade att jag hade fått det bordet för att jag är handikappad. Då påstod hon att jag säkert hade bytt våra namn så att jag hade tagit hennes bord! Då gick pappa emellan och sa att vi hade minsann inget med borden att göra, ville hon klaga så fick hon göra det till ledningen!

Kärringen backade genast och blev tyst... Sen tänkte jag inte mer på det, vi satt och snackade lite... Plötsligt känner jag en hand på min rygg. "Förlåt för jag betedde mig så illa innan..." Det var inte dåligt eller hur?!


Här ser ni mig och min mamma in action! Vi sålde bra och blev av med mycket gejer. Det blev ju inte så mycket pengar då mycket kostade 5 kr styck men 550 kr ungefär blev det. Och vet ni vad? JAG KÖPTE INGENTING SJÄLV!


Vi har redan skrivit upp oss till nästa loppis som är den 29 augusti. Samma bord som idag (annars jäklar!)...