fredag 25 maj 2012

Dagens första överraskning!

Dagen bjuder med strålande sol, denna dagen blir nog ännu varmare mot gårdagen för det blåser nämligen inte. Lite jobbigt kan det ju vara när det står precis still men jag ska hitta mig en skuggig plats i trädgården och sticka lite tänkte jag.

I morse blev vi som sagt överraskade, jag och Tussan. Jag hade satt upp mitt kompostgaller så katterna kan springa ut lite och få lite sol på näsa. Jag var inne och gjorde nåt men som vanligt så gick jag och tittade till mina "barn" lite. Då sitter Tussan och tittar på något som är bakom mina trädgårdsmöbler. Jag går fram för att kolla vad det är och jag blev väldigt snopen när jag såg att det var en av Kristinas hundar som stod där och tittade på Tussan!
Dom hundarna är inte vana vid katter så jag vart förvånad över att hon bara stod där utan att säga ett ljud!
Jag gick ut och sa "Kom u lilla gumman så går vi till matte!" och hunden blev själaglad! Denna hund är väldigt glad i mig och sitter alltid med ansiktet i mitt knä när jag är hos grannen så hon följde glatt med!

Kristina blev hur förvånad som helst när jag kom och sa att jag hade fått besök av lilla vovven (vet inte ens vad hon heter men jag kallar henne "lilla gumman". Kristina hade öppnat dörren på morgonen och trodde att hennes kompostgaller var uppställt som vanligt. Nu var det inte det och hunden tog sig friheten...

Jag kan ärligt säga att jag vet inte vem som är vem av dessa två...

Lilla Tussan som så snällt satt och bara tittade på hunden... Hon kunde ju likaväl flugit på henne!

Nu håller jag på att färga håret, hur det blir får ni se sen! Har jag stavat fel så är det för att jag inte har några glasögon på mig. Tur man vet på ett ungefär var tangenterna sitter!