tisdag 23 mars 2010

Blodigt värre!


Här ser ni en blodig käft som tillhör Emmy! Hon satt i soffan och drog ut en tand som inte var riktigt färdig för att dras ut. Detta gjorde att det blev mycket blodigare mot vad det brukar bli när barn tappar tänderna! Nu sitter barnet med en tuss bomull på tanden. Jag hoppas att det ska sluta blöda snart men som sagt, drar man ut en tand innan den är riktigt färdig så blir det blodigt!


Sen hade barnet med sig denna fina skapelsen hem. Den heter "foten" och är gjord i slöjden. Himla söt faktiskt, får nog bli min nya maskot. Eller kanske ett inplantat, mina fötter är ju så jäkla dåliga ;-)

Ny skena...


Varit hos arbetsterapeuten och fixat en ny skena till min onda tumme. Eftersom det inte finns någon redan färdig skena som passade så var Marine tvungen att göra en själv. Denna blev faktiskt himla skön och jag känner verkligen att min tumme får lite vila.

Efteråt hade jag lite att göra på min "måste-lista". Köpte ett nytt (dyrt) flexi-koppel till Gibson. Sedan jag fick min el-rulle så har jag inte kunnat använda läderkoppel (väldigt synd...). Sen tog jag en tur till garnaffären oxå. Köpte fyra nystan raggi i mörka färger (orkade inte fota detta). Jag har ju inget garn så jag var ju tvungen att köpa ;-)

Nu ska jag faktiskt inte göra mer idag för mina fötter känns totalt kaputta. Regnet öser ner utanför så det blir nog en liten lur i soffan...