tisdag 22 mars 2011

Ett litet vårtecken...

Litet och litet, jag blev så glad och förvånad att jag nästa ramlade ur rullstolen. JAG SÅG EN KROKUS!!! Intill en husvägg där solen hade värmt upp den lilla löken fanns den. Så gul och fin och alldeles underbar! Tänk att en så liten grej kan göra en så glad.

Jag satt ute medans de städade idag. Hade bägge djuren med mig, Buddha i sele så han inte skulle få för sig något. Fast han gick ingenstans, han sträckte upp benen och bad om att få sitta i mammas knä. Där ser man ju världen lite bättre! Där satt vi i solen och njöt medans de stackars städ-"tanterna" svettades med mina håriga mattor.

Visst är livet härligt ibland?

Dagens status

Huvud: relativt...
Nacke: Kämpar på som vanligt med att hålla upp skallen!
Axlar: Känner verkligen att jag har dom!
Rygg: Kaputt...
Mage: Färdig!
Ben: Mjölksyra och kramp...

Ja nu vet ni hur jag har det idag, ingen större skillnad mot andra dagar alltså... Eller kanske, jag har inte ont i huvudet (än!) vilket är strålande! Man får vara glad för det lilla eller hur...

Många undrade om Buddhas rymning igår, kom han in igen? Jodå fast inte självmant... Fick tag i honom och sa att om han inte passade sig så skulle han få smisk på bara stjärten! Vi har ju en loftgång här utanför våran dörr så han kommer inte längre än till grannen allra längst bort. Öppnar någon en dörr så kanske han går in där, vem vet? Det är dock två av grannarna som har katt och alla tre katterna är kastrerade honor! En är till och med en ragdoll med exakt samma teckning så det kunde ju ha blivit söta kattungar där...

Idag är det städ-tisdag. Som vanligt... Jag ska bara ta det lugnt och se när stackarna sliter... Fast jag önskade att jag kunde städa lite mer själv. Speciellt nu när våren kommer. Fattar inte varför det är så men det sitter mog kvar sedan vi var grottmänniskor. Här skiner solen idag fast det blåser lite.... Kanske blir det kaffe ute på balkongen, vem vet?