onsdag 1 juni 2011

Ibland får man hjärtat i halsgropen...

Idag var jag ute på loftgången och satte om de växter som jag kölpte häromdagen. Tänkte att de små djuren skulle få följa med ut så jag satte upp kompostgallret och grejade med växterna. Buddha och Gibson gick ut nästan direkt men Tussan var lite tveksam, hon satt i fönstret länge och kollade in oss...

Till slut vågade hon sig ut och när hon är ute är jag extra vaksam. Hon är nämligen så jäkla smidig, hoppar som en gasell! Allt gick bra tills det flög förbi en jäkla kråka... Tussan hoppade upp och fick tag med framtassarna i räcket! Vilken tur att jag bara var typ en meter ifrån henne! Nu får inga katter gå ut förrän jag har fått upp nät på baksidan!

Efter Tussans hopp tänkte jag att hon kanske skulle vilja gå ut så Emmy och jag tog ut bägge katterna en sväng. Tyvärr blir Tussan så nervös när hon är ute och har sele på sig, hon bara jamar och springer till dörren... Efter två minuter gick vi in igen... Synd om henne att hon ska vara så nervös...

Efter detta satte jag mig och gjorde färdigt ett av mina ufo. Detta är en korg som jag har gjort av vanligt bomullsband som jag tror egentligen var ämnat till att binda upp träd med... Två "nystan" gick det åt varav ett nystan innehöll 60 meter.
Denna korg var otroligt lätt att göra, fråga mig bara inte hur jag gjorde för det är redan glömt! Som vanligt älskar jag att bara göra lite hur-som-helst, det blir bäst så.

Nu är bilen packad med grejer som ska säljas imorgon, växelpengarna ligger i en burk och det enda jag behöver imorgon är ett glatt humör! Kanske inte så lätt att ha det när man måste gå upp tidigt men jag hoppas att det blir en så himla rolig dag plus att jag slipper ta med mig det mesta hem...

Jag förbereder mig...

Just det, det är loppis imorgon och då måste man ju ha allting klart... Jag tror att jag har det... Vad gör det om allting blir lite hejkon-bacon? Jag har massor som kan säljas, frågan är om allt får plats på ett litet bord... Hur som helst så hoppas jag att skiten säljs för jag vill INTE ha med det hem!

Barnet har fortfarande feber... Märkligt, det sitter något i halsen/lungorna på henne och trots slemlösande och ventoline så vill skiten inte försvinna... Emmys slem har alltid suttit fast som berget! Sen drog ungen bort en tand igår... Hon blev irriterad över att hon aldrig tappade den så hon tog tag och drog... "plopp" så var den ute men det blödde ju lite... Barnet var dock VÄLDIGT glad efteråt för den där tanden hade irriterat henne länge.

Nä nu ska jag göra mig vacker... Eller iallafll göra mig ren kanske? Har ingen lust att gå upp extra tidigt imorgon bara för att duscha... Hoåppas ni som bor i samhället eller lite utanför kommer till Pilaboparken imorgon och handlar som attan! Loppiset är mellan 9-14 och det brukar finnas massor med säljare!
KOM Å KÖP! Eller varför inte kom å säg hej till mig!