söndag 10 april 2011

Solen skiner!

Jag har faktiskt varit ute idag i solen. Först tog jag ut bägge kissarna på loftgången, tänkte att Tufsan skulle vänja sig lite sakta... Direkt när vi kom ut så kom det massa med långtradare och körde förbi, inte det bästa när liten kisse är skraj! Hon fick gå in ganska omgående kan jag säga, synd...

Buddha fick gå lite längre, han var ute på gården och strosade lite. Dock trodde han att vi bodde på bottenvåningen, försökte ta sig in där när hon öppnade dörren. Var lite svårt att övertyga honom att vi INTE bor där (fast jag står på kö till den lägenheten faktiskt)!

Nu håller jag på att laga köttgryta med ris. Duktig jag är va? Ibland tar det sig helt enkelt, andra dagar blir det lite mindre avancerat... Emmy är så trött idag, hon har legat i soffan sedan hon vaknade. Hon har lekt lite mycket nu sista veckan och det märks direkt. Så idag är det lek-förbud!

En del har inte kunnat kommentera här har jag förstått. Jag förstår inte varför, har gått igenom inställningar och så men ack, ack, jag hittar inget fel! Om ni inte kan kommentera så kan ni väl mejla mig! Nu måste jag återgå till matlagningen, tack och hej!!!