fredag 3 december 2010

Min fine kisse...

Igår fick jag nya bilder på min lille kisse Buddha! Numera är han 8 veckor och det går fort nu känner jag tills han blir våran på riktigt!

Den 27 eller 28 december ska vi hämta honom.

Vilka blå ögon... Jag smälter...

Märkligt...

Det är märkligt att det bara är några få fjuttiga minusgrader idag... Det är ännu mer märkligt att jag idag fryser MER än vad jag gjorde igår då det var runt 20 minus! Hur kommer detta sig???

Hur som helst är det strålande sol och jag ska senare idag åka till stan. Måste till apoteket och ta ut min extramedicin(oxynorm)... Nu när det har varit så kallt så har jag fått ta så mycket extra. I vanliga fall ska plåstret ta värsta smällen och jag ska kanske ta en oxynorm om dagen. Nu har jag fått ta i flera omgångar och ändå mår jag inte bra. Jag får blanda oxynormen med alvedon för att få lite mer effekt och ändå är det som en piss i havet...

Jag borde inte bo i detta kalla land... Iallafall inte på vintern. Tänk vad bra om det var så att man bara tog flyget och man hade ett hus i något mycket varmt land som väntade på en... Vann jag på lotto så skulle jag banne mig köpa ett!

Vart längtar ni när ni fryser??? Jag brukar tänka på de gånger man har varit utomlands och det har varit så jäkla varmt! Siesta beach i Florida till exempel... Mumma för kroppen!!!