Här puttrar sotvaxskivlingarna för fullt.
Här har jag blandat sopporna, kantareller och citrongul slemskivling som väntar på att hamna i grytan. Svamp luktar ju när man förväller den så här. Både fårticka och sotvaxskivling doftade underbart medans de blandade svamparna luktade... SVAMP!
Sotvaxskivlingarna blev till en pastasås. Jag är mycket dålig på att göra en massa rätter, oftast steker jag svampen i smör, salta och peppra och sedan slår jag på grädde. Detta får puttra en stund så det blir lite tjockt.
Kan säga att detta var otroligt gott!
Måste säga att jag är så tacksam över alla roliga kommentarer jag har fått angående svamp (och annat oxå naturligtvis!). Det är så himla roligt att läsa allt ni skriver. Jag sa till Anna-Britt idag att hon förgyllde mitt liv genom att jag får följa med henne i svampskogen och ni ALLA förgyller oxå mitt liv! Att öppna upp bloggen och se alla kommentarerna gör mig jätteglad!
TACK