onsdag 22 september 2010

Man kan bli sur om man inte mår bra...

I skolan har de haft friluftsdag idag. Detta betyder att de springer, hoppar längd, höjd plus kastar en liten boll så långt de bara kan...

Sist barnet var med så fick hon brons (tror jag) i höjdhopp, sträckte sig och var hemma från skolan i två dagar...

Idag mötte jag henne när hon skulle till en kompis efter skolan. Hon var sur som ättikssprit... "Fick du nån medalj?" frågade jag.

"Tvåa i kast med liten boll!" morrade hon fram för att sedan vända på klacken och gå... Hon mådde nog inte sådär vidare bra såg det ut som...

Det är priset (förutom en medalj...) man får ta efter en friluftsdag när man har en kronisk sjukdom...

FÖRLÅT!

Igår visade jag mina otroligt snygga örhängen här på bloggen. Ja, dom är så snygga så jag faktiskt sov med dom i natt och trots att de är rätt så stora så gick det alldeles utmärkt! Men... det var inte det jag skulle komma till... Jag skrev att örhängena kom från Blomberg, det är FEL, FEL, FEL!!! Hoppas ingen har letat efter detta märke på internet för det finns nog inte (eller så säljer de handgräsklippare eller nåt...), företaget heter:

BLOMDAHL    (klicka så kommer du till hemsidan!)

Här är ytterligare ett par örhängen som jag oxå har köpt från detta företag. Alla deras hängen är gjorda i titan, alltså superbra om man är, som jag, allergisk. Plus att de har väldigt tuffa grejer tycker jag. Dessa hängen finns dessutom i olika färger, svart, grå, grön osv. De jag köpte hos frisören kostade 249:- så de är ju inte superdyra heller.

Måste än en gång tacka er som läser för att ni skriver sådana underbara kommentarer! Det är NI som gör att man vill fortsätta blogga! Kramar till er alla!