torsdag 29 april 2010

Jag har fyndat!

Jag kan säga att jag är alldeles slut som människa men kul har jag haft och fyndat har jag gjort! Vi har nämligen varit på loppis idag. Detta köpte jag bland annat, en väska i äkta skinn för 25 kr:


Kolla in detta då! Ett plastfodral med massor av bambustickor för 15 spänn och ett annat fodral med en massa metallstickor för 25, så billigt så det inte är sant:


Denna oljelampa hittade jag oxå. 25 kr kostade den. Saknar dock själva veken men det hade mamma hemma:


Till sist det bästa av allt:


Detta är en fotmassage! Som gjord för mina fötter som just i detta ögonblick är så jäkla onda så jag snart hugger av dom! Denna apparat hade kostat 995 och var nu nedsatt med 50% så jag betalade bara 495 kr för den!

Till sist ett litet svar på en fråga jag fick angående Gibson:

När Gibson blir galen av alla löptikar så händer detta: Han slutar äta, han börjar gnälla direkt när man har varit ute och vill ut igen, han slickar på tikpiss ute och det går knappt att få bort honom och nu det sista så började han vandra på nätterna runt i hela lägenheten... Detta har blivit värre och värre för varje gång någon tik har löpt. Till slut blev det så jobbigt för honom, att inte äta plus att han inte kunde slappna av en enda minut på flera veckor, det blev helt enkelt för jobbigt. Nu är han lugn som en filbunke...

Var har jag lagt den?


Jag pratar om ett recept till hundens medicin... Antagligen så har jag tänkt att "jag lägger den här så hittar jag den" men jag borde veta vid det här laget att om jag inte har det framför mig så hittar jag det ALDRIG! Å andra sidan så vill jag inte hitta fanskapet för det kostar 1700 kr att ta ut...

Nu ska jag berätta om Gibsons inplantat:

Det är ett inplantat som sprutas in i nacke, precis som när man chippar en hund.

Det är jäkligt dyrt, en spruta kostar 678 kr plus veterinärskostnad men jag vill inte kastrera Gibson av flera orsaker; han är för gammal, han har hjärtfel plus att eftersom han har detta hjärtfel vill veterinären inte söva honom helst (han kan alltså dö...).

Inplantatet verkar först efter 2-8 veckor. Innan det verkar blir hunden översexuell. Detta kanske inte händer alla hundar men vet man att man har 5 löptikar runt omkring så ska man kanske vänta med sprutan tills det är löptiksfritt.

Man får fylla på inplantatet var 6 månad ungefär. Sen efter ett tag så slutar det att fungera och hunden blir tikgalen igen. Kan hända att han inte får tillbaka fruktsamheten men han kan ju bli crazy igen!

Så har du en halvgammal hund som är tokig i löptikar, kastrera den på det vanliga sättet, alltså ta bort kulorna. Har du en gammal hund som du inte vet hur länge till han lever, använd detta inplantat!