måndag 12 september 2011

Award!


Jag har fått en AWARD av finaste Rosenvante!Man ska svara på lite frågor och skicka den vidare till 5 bloggar som har mindre än 100 följare. Här kommer frågorna och naturligtvis oxå svaren:Varför började du blogga?

När jag var mindre skrev jag alltid dagbok. När man blev lite äldre så slutade jag med det jag har nog saknat detta lite. Att jag började blogga var inget jag hade tänkt utan jag liksom bara blev med blogg en dag! Att folk läser min blogg är naturligtvis jättekul och att kunna sprida vidare information är ännu roligare. Mitt syfte med bloggen är ju bland annat att skriva om EDS men oxå om allt som gör livet värt att leva!

Vilka bloggar följer du?

Alla möjliga, mest bloggar som handlar om stickning. Fast allra mest så är jag intresserad utan människan bakom bloggen. Folk som skriver om vardagliga ting alltså. Gillar inte när det bara är om en enda sak, då blir jag ointresserad. Jag följer väldigt många bloggar men jag har ju tid till det oxå!

Vilken favoritfärg har du?

Gillar nog alla färger. Kan säga att dagens mode där allt ska vara vitt kanske inte är min smak riktigt. Jag mår dåligt om jag inte har färg runt omkring mig. Helst vill jag ha orientaliska färger, då mår jag bäst (kan säga att jag försöker ha det så i mitt sovrum)!

Vilka favoritfilmer har du?

Jag är urdålig på att titta på film... De filmer som jag senast såg är de filmer som jag ser ihop med Emmy, barnfilmer alltså... Tittar gärna på tv och då blir det tv4fakta och någon bra dokumentär. Jag är nog en väldigt trist person, haha!

Vilket land drömmer du om att besöka?

Har alltid fascinerats av Kinas mystik så det är nog det landet som kommer etta på min lista. Annars skulle jag gärna åka tillbaka till USA, inte för att det är mystiskt direkt men för att jag verkligen gillade detta land.

Nu ska jag skicka denna AWARDEN vidare till:

Att leva med EDS (eller Anna D som jag kallar henne)

Stina mitt i livet

Frunatmaken´s blog

Disas hantverk

Lejonkvinnan

Är ni avis på att inte DU fick en Award, kom och ta en bara!

Är jag helt knäpp?

Ja det kan man verkligen undra... Jag har liksom trott att jag har skrivit inlägg men det har jag ju inte gjort! Det är ju så man blir lite rädd för sig själv...

Igår var det en galen dag på många sätt. När hemtjänsten precis skulle gå så kom en kompis till Emmy in i hallen och klädde av sig jackan.
"Vad gör du här?" frågade jag.
"Jag ska ju leka med Emmy!" sa hon och såg ut som om jag var helt ko-ko som frågade detta.
"Ja men Emmy är ju i Eksjö!" säger jag...
Stackars flicka, hon blev precis förstörd över att ha tagit fel... Saken är den att hennes mamma hade släppt av henne utanför och åkt vidare till sitt jobb så flicke-stackarn blev allt lite undrande hur hon skulle göra.... Jag ringde till Eksjö och allt löste sig, hon blev hämtad av Emmys pappas sambo efter en stund!

Sedan skulle jag skriva ett inlägg och världens åskoväder bröt ut! Det regnade så in i Norden och det blev som vanligt översvämning utanför på vägen (inte vid vårt hus tack och lov!) så jag hade lite att titta på när bilarna kom och åkte rätt in i den stora pölen utan att ha sett den. Tala om att de blev helt snopna över att hamna i en lite sjö!

Sedan var jag helt off på kvällen, gick och la mig redan vid klockan åtta... Idag borde jag väl vara utsövd eller hur? Jag kan säga att det var skönt att sova så länge men jag hade kunnat sova hela dagen tror jag. Det var iallafall mysigt att vakna omgiven av alla djur runt om mig. Att ha en mys-stund på morgonen är det bästa jag vet!