lördag 5 februari 2011

Det porlar lite här och där idag!

Innan var det snö, faktiskt tror jag det snöade igår närmare bestämt! Vägarna har varit fulla med "snöbulor" här och där. Dessa har jag svurit på för de förstör hela min kropp när jag åker rulle... Snöhögarna har stått där och sett fula ut, helt bruna är de!

Inatt har det regnat plus att det nu är plusgrader. Vad leder nu då detta till? Sjöar, floder och en och annan bäck... Jag överdriver lite men bara lite faktiskt. Det smälter och det smälter rejält kan jag säga. Skulle nu solen ha varit framme oxå så skulle nog hela samhället ha varit en stor damm.

Jag sitter ju i rullstol när jag "går" med hunden och idag var jag väldans glad för det. Att sitta där utan att behöva bli blöt om fötterna! Detta vägbulor hade börjat smälta så allt på vägen var en enda sörja av is och vatten. Enda negativa med snösmältning kan ju vara om det kommer en bil i full speed och skvätter ner en....

Min natt har varit ett elände... Vaknat flera gånger av att knäna har låst sig och att hela bröstkorgen känns ihoptryckt. När jag väl steg upp så kändes det som om jag hade gjort 1000 situps igår och det kan jag lova att jag INTE gjorde! Har ingen aning om varför kroppen beter sig som den gör, jag har då inte gjort något fel vad jag vet? Måste bero på vädret, ja så är det nog... Vi skyller på vädret för hade det varit sommar så hade jag väl mått MYCKET bättre! Eller....?