måndag 11 juli 2011

Snälla ge mig en ny hjärna omgående...

Jag är ju vimsig som ni vet... När man är hemma alltid så är detta med veckodagar och datum helt förvirrat, men håller inte reda på någonting (iallafall inte jag)! Jag berättade ju att jag skulle in till gyn och göra den där cellprovsgrejen. Jag trodde att det var imorgon, har varit så jäkla nervös hela dagen för detta.

Nu kom min pappa och skulle gå med hunden, jag berättade att jag var så jäkla nervös inför morgondagen. "Men det var väl den 19:e du skulle dit?" säger han då... Kollar på almanackan som jag har framför mig i köket och som jag tittar varenda dag på. Jo, där står det den 19:e... Jag har alltså varit nervös ALLDELES I ONÖDAN!

Jag lider nog av allvarliga sviter av min EDS eller så är det medicinerna... Hjärnans minnescenter är nog helt ihopskrumpnat tyvärr... Vi brukar skoja om att alla sjukdomar härikring är tapetfabrikens fel, när jag föddes så släppde de ut massor med kemikalier, sedan blev reglerna hårdare och det byggdes olika filter. Det är säkert så att tapetfabriken är roten till min minnesförlust eller vad tror ni?

Inlägg nr 1000!

VA, kan det vara möjligt att jag redan har skrivit 1000 inlägg? Jösses Amalia säger jag bara... Iallafall så ska jag hålla ett litet tal tänkte jag.

"Jag vill tacka ER ALLA som läser min blogg, det är mycket tack vare era kommentarer som gör att jag fortsätter blogga. Alla roliga, peppande, underbara kommentarer som har gjort att jag har fått livet tillbaka. Jag har även fått kommentarer där ni har skrivit lite om er själva, på så sätt har jag fått många nya vänner här! Jag hoppas att ni vill vara kvar i minst 1000 inlägg till!"

Nu var det ju så att jag kommer ihåg att jag lovade att lotta ut något när jag hade kommit upp i 1000 inlägg... Hmmm... Nu är det så att detta kom lite plötsligt så jag måste gnugga mina idéknölar på huvudet för att komma på vad jag ska lotta ut... Jag säger så här: Håll utkik, det kommer att bli en utlottning, kanske inte än på ett tag men jag lovar att det kommer en vacker dag!

By the way så är jag bakfull idag... Vaknade och kände mig överkörd av tåget (som jag drömde om) och önskade att jag kunde sova i hundra år... Det tar på krafterna att "festa" till det med vänner, tur att jag hade trevligt!