onsdag 29 december 2010

En hälsning från lille Buddha!

Jag vill först och främst hälsa till min förra matte Monica. Jag har det jättebra här! Denna lilla tjej här på bilden bara älskar jag och helst vill jag ligga på henne eller iallafall väldigt nära!
Jag är så avslappnad och sover så skönt, jag får till och med en filt på mig så jag ska ha det varmt och skönt!

Jag har faktiskt inte bara sovit idag även om den mesta tiden har gått åt till det... Nä jag har faktiskt lekt med mina leksaker oxå. Sen är det lite konstigt med den andre store saken som ligger på golvet... Men idag tycker jag nog inte att han är lika farlig.

Äter och dricker gör jag oxå, har dock inte vågat mig på en bajs än men jag sparar till en stor korv!
Nä nu säger jag mjau på er alla och fortsätter min vilostund i soffan...

Vadå nyår?

Jag har liksom aldrig egentligen fattat detta med nyår och varför man ska göra en massa "saker"... Det finns flera anledningar varför jag inte gillar nyår men den allra största anledningen är:

NYÅRSRAKETERNA!!!

Jag var på en fest en gång för länge sedan (när jag var ung, smalare och hade långt lockigt hår) och fick för mig att jag skulle gå hem tio i tolv... Jag var rädd innan för raketer men efter den hemfärden vart jag helt paniskt rädd!

Numera klarar jag av det utan att få fullkomlig panik. När man har både barn och djur får man ju hålla masken liksom... Varken hunden eller barnet är rädd för raketer men tänk om kissen är det...

Förr om åren, när jag var frisk och arbetade, så arbetade jag mer än gärna just den dagen så jag slapp allt vad nyår hette. Numera gör jag minsta möjliga den dagen...

Finns det fler därute som avskyr denna dag?

Första natten!

Lille Buddha var allt lite rädd för sitt nya hem igår... Och vem hade inte varit det? Däremot tog han oss till sitt hjärta direkt och så fort han ser Emmy eller mig så börjar lilla sötnosen att spinna som en liten traktor!

                                             
Han har sovit emellan oss i min säng och om han har vaknat så har han bara gnidit sig lite emot oss och börjat spinna och till slut somnat om. Inga problem alltså!

På morgonen tog Emmy honom och ställde honom brevid lådan och direkt gick han och kissade! Inte dåligt!

Gibson då? Ja, han tar saken med ro:

Han förstår att han ska vara försiktig så han har inte varit på honom alls. Buddha var lite morsk imorse och vågade gå förbi honom! Han gick dock på tvären och vågade inte ta ögonen ifrån honom. Jag tror faktiskt att han snart förstår att Gibson inte vill honom något illa.

Nu gör Buddha det som små kissungar gör mest: sover alltså! Naturligtvis brevid Emmy i soffan...

Nu vill jag tillägna några rader åt Buddhas uppfödare! Hon skriver att hon måste vara en värdelös uppfödare som blir så ledsen varenda gång hennes kattungar lämnar henne. Om detta vill jag bara säga att det är just det som gör dig till en exemplarisk uppfödare! Att älska varenda kattunge som sin egen gör att dessa små liv blir trygga individer. Du ska vara stolt över att du har gjort allt för att de ska känna sig trygga och älskade. Det märks på Buddha att han har en grundtrygghet, han är hur cool som helst! Fortsätt så här, "dina" älsklingar blir toppen-katter på grund av att du har gett dom en bra start!

Nu ska jag ta en dusch! (Bara så ni vet ;-))