söndag 17 april 2011

Lite städning...

Jag har inte bara slappat, jag har faktiskt börjat rensningen på balkongen idag. Gjorde cirka hälften och sedan tog jag paus, en paus som varar tills nästa gång andan faller på! Kan inte göra allt på en gång ju...

Buddha fick följa med ut och fast Gibson försökte visa honom att det minsann inte fanns något farligt där ute så ville han gå in direkt. Han tyckte det var klart mycket roligare att sitta i sitt träd och kolla på oss därifrån. Emmy hade feber idag men hon hjälpte mig lite med att sopa där ute. Sen åkte hon till sin pappa så nu väntar två veckor med tystnad...

Ja, ja... Jag får väl göra ännu fler mormorsrutor så jag glömmer bort tystnaden!

Jag är besatt!

Jag är besatt av dessa jäkla mormorsrutor, kan inte sluta liksom! Sen tänkte jag hitta ett smidigt sätt att virka ihop allihopa, någon som är bekant med att virka ihop rutor smidigt? Anette sa att det fanns en video på nätet om hur man gjorde men jag frågar er oxå ifall någon har något bra tips!

Mina katter är väldigt olika. Buddha ÄLSKAR torrmat medans Tufsan ÄLSKAR blötmat. Dock hände ett under härom dagen. Har köpt mjukmat på Lidl och Göta-Petter, bägge katterna kastade sig över detta!

Burken är brun och det är lever och nötkött i sås (urk...) i den. Märkligt att bägge bara slukade alltihopa i ett nafs, måste ha varit en delikatess!

Nu ska jag njuta av denna soliga söndag, hoppas ni njuter lite idag oxå!