lördag 11 augusti 2012

Jag blev galen igår!

Ja jösses vilken jäkla match mellan Ungern och Sverige... Jag trodde hjärtat stannade flera gånger plus att jag klappade händerna mot knäna så jag hade kramp i händerna långt efteråt. Jag brukar aldrig bry mig om att titta på sport i vanliga fall men när det är OS kan jag bli totalt galen faktiskt! Märkligt eller hur... Jag hoppas verkligen att Sverige vinner finalen men hur det än går så har de ju en medalj och det är ju skitbra med tanke på att Sverige var, rent ut sagt, skitdåliga innan OS.

Idag har det varit sol, jag har tankat lite D-vitamin på balkongen. Så skönt att sitta och svettas lite, min hud är ju totalt kaputt så att kunna svettas ut lite av all skit som ligger under huden är så skönt. Visst låter det äckligt! Kan säga att det ÄR äckligt men vad kan man göra åt det? Typ inget mer än vad jag gör... Jag säger bara jäkla EDS och går vidare...

Idag är kroppen lite, lite mer som vanligt... Marie tyckte att min prestation att gå i skogen var en större bedrift än vad Bolt gjorde på OS! Tror iallafall att jag fick mer träningsvärk än vad han fick! Nu får ni ALLA ha en bra lördag, KRAM på ER!