lördag 24 april 2010

Hujedamej 2...

Anette ringde mig och sa att hon hade suttit och läst lite bloggar. Hon hade även läst lite kommentarer och då hittat en väldigt fin en som jag hade skrivit på Sunnas blogg (Jag tror det var den)

Jag hade skrivit: Vad fuktig du är! Jag menade ju Vad DUKTIG du är!

Snälla ha förbarmande med mina fingrar som så lätt halkar på tangenterna...

Hujedamej...

En mycket ansträngande dag idag. Jag har varit med min mor och far i stan för att handla en liten aning. Vaknade och hade så jäkla ont i höger höft men tänkte att det går nog om jag tar mitt bälte om höften så den håller ihop mig en aning.

Visst, det hjälpte faktiskt rätt mycket men är man dålig i från början så kanske man inte ska åka och handla... Men vad ska man göra? Ibland så MÅSTE man göra saker fast man varken vill eller orkar. Först var vi inne på Jysk och jag köpte ett nytt täcke till Emmy för hon tycker att det hon har är för tjockt. Sedan släppte pappa av mig vid Ica medans dom for åt ett annat håll.

Handlade och kände för varje steg jag tog att jag fick mer ont och blev tröttare och tröttare. Ändå tyckte jag att vi kunde hälsda på mormor oxå medans vi ändå var i stan. Hon var så himla pigg och man kan då banne mig inte tro att hon ska fylla 88 på valborgsmässoafton! Hon skrattade och tyckte det var SÅ roligt att vi kom. Det blev en kopp kaffe och köpta muffins som lite fika där. Jag blev inte piggare av kaffet utan mer och mer trött.

Hemma gick jag nästan direkt och la mig och somnade bums! Vaknade inte förrän pappa ringde på dörren vid 17:00 ungefär och hade han inte ringt på kunde jag ha sovit än ;-) Lite piggare är jag allt nu men kroppen är inte på hugget alls! Har kanske blivit vårtrött?