tisdag 15 februari 2011

Dagens Buddha och dagens Gibson!

Jag kan säga att jag inte är någon som gillar kläder på djur om det nu inte är för att de fryser vintertid men detta var ju för gulligt:

Lille Buddha i en utstyrsel som ett gosedjur (en chihuahua) har haft på sig.
Jag tror faktiskt inte han gillade det och som ni kanske förstår så tog vi av den direkt efter att kortet togs. Men söt är han allt!


Sen har vi dagens status på Gibsons sår:

Här ser det kanske lite kletigt ut men det är för att jag precis har tvättat det. Inte mycket sår kvar alltså, matte jublar!

Gårdagen i bilder!

Igår efter att vi hade varit hos Team ortopedteknik (Tyvärr blidde det inget kort på kragen, den får ni se sen) så hämtade vi syster Melinda vid stationen. Naturligtvis så blev det kramkalas med djuren! Här är det Buddha som får en dos kärlek av syrran:

Eftersom jag har fyllt år så fick jag en alldeles underbar present av henne, ett halsband med en söt ängel:

Fin eller hur?!

Sedan var det dax för stickcaféet. Till en början var Emmy med oxå men hon tröttnade rätt snabbt och gick upp och spelade på datorn istället.

Eftersom jag för en gångs skull fick tummen ur och tog fram kameran så ska ni få se vad alla gjorde. Här är det Anette som stickar en sjal:

Min kära moder håller på med vridna sockar, här stickar hon i garn som är köpt på rusta:

Själv höll jag ju på med ärmen till min tröja som jag har stickat fram och bakstycke på innan.

Dock så blev det grus i maskineriet, något blev fel utav bara helsike... Ärmen blev en ärm som skulle ha passat en elefant-arm om elefanter hade haft armar. Då blev Renée så förbannad så hon drog upp hela härligheten!!!

Så jag gjorde detta istället:

Tänkte att det skulle bli en rem till min nyckelknippa. Ärmen ska jag börja om på men det får bli en annan dag när jag känner för det. Måste ju på något sätt göra om mönstret för det var ju inte JAG som hade stickat fel...Eller?

Jag ska bara...

Jag vill sätta igång och skriva om gårdagen men jag hinner ju för f-n inte göra det nu, jag har ju städhjälp om fem minuter ju!!! Återkommer om en stund...

Tack för alla goa alla-hjärtans-kommentarer! I love you really!