fredag 21 januari 2011

Från sol till snö...

Tala om att jag blev väldans snopen ikväll när jag skulle ut med hunden... Från himmlen föll det där vita hemska igen! Idag på dagen så sken ju solen och man fick nästan lite vårkänslor och helt plötsligt slår det om och börjar snöa... Det är väl tur att vi inte kan styra vädret för en del kanske tycker snö är okej medans andra vill ha sol.

Själv så vill jag ha sol och runt 30 grader varmt, då trivs jag och min kropp mest. Jag undrar vad det är EGENTLIGEN som gör att man mår så dåligt på vintern? Just idag känns det mest psykiskt, visst att solen sken idag men det krävs nog mer än en halv dags sol för att jag ska börja må bättre. Jag skäms nästan när jag skriver att jag mår dåligt... Ligger nämligen och tittar på ett program där de gräver fram skadade människor efter en orkan...

Sen blir man nästan förbannad när man inte kan sätta fingret på VAD jag känner... Det är som om det är en tom fläck inuti som behöver fyllas med något... Eller en böld som behöver punkteras.... Jag som mådde så bra, vad hände?

SOL!

Jag håller på att hämta mig från dagens stora chock:

SOLEN SKINER!