lördag 27 februari 2010

Lugn och skön kväll...

Äntligen eller vad ska jag säga? Jag är trött som en gammal fossil kan jag lova efter två-dagars-kalaset... Jag tyar inte mer!!! Nädå, än håller jag ihop men trött det är jag.

Emmy har fått ännu mer paket och hon har blivit så glad för alla. Fast om jag frågar henne vad hon allra mest gillade så blev svaret: DVD-spelaren! I nästa sekund påminner hon mig att hon får ju fler paket imorgon... Snart får jag bygga ut! Jag MÅSTE röja undan i mitt hem kan jag säga... Grejer överallt...

Min mor och jag hade tänkt att ta all "skit" vi inte vill ha och sälja det på loppiset som vi brukar ha i Pilabo-parken. Det är dock flera månader och hur mycket snö som helst innan vi kan bli av med allt vi har tänkt. Jag har massor med bråte som bara ska bort. En fågelbur t.ex, den skulle bort för flera år sedan.Och nej tack, jag ska INTE skaffa någon fågel mer NÅGONSIN!!! Sen har jag krukor, videofilmer, barnskridskor, leksaker plus en massa annat små-pruttel som jag absolut inte behöver längre men som kanske kunde glädja någon annan. Emmys barnböcker t.ex, dom sålde jag för 20 spänn när vi hade bagage-försäljning i Nässjö. Böckern är från "goboken" och ser helt nya ut!!! Det var flera mor-och farföräldrar som köpte böcker till sina barnbarn som dom skulle ha hemma när barnen kom. Smart att inte slänga ut en massa pengar på saker och ting!

Jag älskar ju att gå på loppis men nu har det inte blivit så himla mycket. Blir väl att man får känslan tillbaka när snön försvinner... OM snön försvinner? Här är den faktiskt på god väg fast det skulle visst komma mer på måndag...ATTANS!

10 ÅR!!!

Dagen började med paketöppning i sängen!Av allt blidde det bara papper kvar... Barnet blev nöjd och gick direkt och satte på "alvin och gänget cd-skiva".Alltså disco klockan 08 en lördagsmorgon... Jag är ju så himla pigg på morgonen ni vet...;-)

Frtsättning följer på denna dag = fler kalas väntar...