lördag 25 augusti 2012

Solen lyser...

...och himlen är blå... Oj vad gött det är att leva då... Om man var frisk det vill säga... Denna jäkla förkylning är supertrist, jag håller på att bli galen snart! Varför släpper den inte? Jag vill ju ut i skogen och kolla efter svamp, jag vill kunna sitta still i en fotölj utan att svettas som om jag har sprungit samhället runt... Nu har jag haft feber i 8 dagar... Känner mig totalt orkeslös...

Så nu skiter vi i virus ett tag, nu fick jag ju gnälla av mig lite! Igår var en av mina älsklingsfilmer på tv4film. Tala om nostalgi, "tillbaka till framtiden" med lille Michael J Fox, jag bara älskar denna film... Ikväll så visar de tvåan så både Emmy och jag ska bänka oss framför tv:n klockan 21:00. Dessa filmer kom ju när jag var i min bästa ålder... Det var massor med bra filmer som kom då, "Ghostbusters", "Gremlings", "Dödskallegänget". Sen kom ju "Terror på Elmstreet", minns att vi satt flera stycken under en filt och skrämde varandra!

Har du någon favoritfilm? Vilken min allra bästa film är vet jag faktiskt inte... Fast "Sagan om ringen" är ju en som ligger mig varmt om hjärtat. Jag är inte någon film-nörd direkt. Kollar väldigt sällan faktiskt men ibland så händer det att jag får ett ryck. Annars kollar jag mest på tv4fakta, älskar dokumentärer!