söndag 17 oktober 2010

Fan vad jag gillar er!

Ja, just er  som kommenterar! Ni förstår min ironi med detta med dejting och karlar... Den perfekta mannen finns ju inte och inte heller den perfekta kvinnan! Som om JAG vore perfekt!!! Med alla dessa fel och brister, suck...

Den mannen jag hittar (om jag hittar någon naturligtvis) får ju ta mig för den jag är! Detta med utseénde tycker jag är mindre viktigt... Att få en man som passar en själsligt är så mycket bättre. När man nästan fungerar som en enda person, då jäklar har man hittat rätt!

Egentligen så behöver jag inte någon man... Jag har ett barn och mer kommer jag INTE att skaffa, dels vill jag inte ha fler på grund av min sjukdom och dels så orkar jag inte fler på grund av min sjukdom... Jag klarar mig alldeles ypperligt själv både ekonomiskt och kärleksmässigt. Kärlek får jag från mitt barn och min hund och detta med sex finns ju knappt längre på min världskarta! När skulle jag orka med det?

Men sen vore det kul att få dela livet med någon... Att alltid va ensam en helg till exempel. Man bjuder inte någon som är singel och absolut inte någon som är sjuk, visst är det konstigt? Så att få dela en vardag med någon annan vuxen vore skoj. Jag har levt ensam i 8 år och det känns som om det kunde vara kul med "luftombyte"! Fast jag deppar inte ihop om jag förblir ensam i 8 år till, jag klarar mig faktiskt alldeles själv!

Hinner inte!!!

Just nu är jag en upptagen kvinna! Hinner ju inte med någonting känns det som. Varför? Jo jag stickar så jag har fått valkar på fingrarna! Måste ju ha så mycket som möjligt färdigt tills på lördag även att jag har massor klart... Jag ska fota allt inna jag ger mig iväg så ni får se allt. Hittade två kassar i garderoben med sådant som oxå ska med. Säljer man något får man väl se det som en bonus, bättre att tänka så. Man vet ju aldrig, man kanske inte säljer ett skit!

Sen funderar jag på detta med kontaktannonsen oxå... Att våga eller inte våga, det är frågan... Fan vad feg man kan bli då! Tänker nog mest på detta att jag är sjuk... Vill inte att någon liksom ska köpa grisen i säcken... Det är därför jag skriver att jag är defekt, hihi!

 Vad är egentligen positivt med att ha en man?
 • Han kan värma dig om du fryser
 • Han tvättar bilen (förhoppningsvis)
 • Han kan bära tunga kassar plus allt han får betala för när ni shoppar.
 • Han kan gå med hunden när du inte orkar
 • Å så det där med sexet oxå naturligtvis... Om han är bra vill säga...
Negativt då?
 • Han vill inte tvätta bilen.
 • Han snarkar.
 • Han sitter på toa när du själv håller på att skita på dig!
 • Han har fotsvett...
 • Han vill inte betala när du shoppar (katastrof!)
 • Han tror att en kram betyder sex (ajabaja!!!)
Kan man få en helt tom man och forma den som man vill???