fredag 13 maj 2011

Idag tog visst blogger siesta!

Jag, jag har faktiskt försökt komma hit flera gånger men det har liksom inte gått. Nu är jag iallafall här och har just tagit mig en välbehövlig kvällsdusch... Jag var på akupunktur igår och redan precis efteråt märker jag att det händer grejer i kroppen. Som att man svettas som en gnu! Huvudvärk kommer oxå som ett brev på posten men när man vet att det blir bättre sen så kan man ju faktiskt ta alla märkliga symtom som poppar upp.

Idag har det varit fredagen den 13... Jag har ont i huvudet, Emmy kom hem tidigare från skolan med huvudvärk, grannens pojk gick oxå hem nästan samtidigt och pappa kom hit och meddelade att huvudet sprängde och det lät som det ekade i öronen... Hmm... Något "bad-friday-virus"? Emmy mår iallafall bättre nu men hon har haft så himla ont i sina fötter speciellt senaste veckan. Jag försöker att massare så gott jag kan men lite oroad blir jag faktiskt... Imorgon ska hon få ett varmt fotbad med massage, kanske hjälper det nåt.

Idag har jag varit lite före min tid... Ibland får man liksom tummen ur så att säga! Gick in på Ellos och beställde examenskläder både till Emmy och till mig! Plus lite andra sommarkläder... Det går ju åt iallafall till det lilla barnet som växer så det knakar... Det som köptes i höstas är för litet redan... Så snabbt går det!

Nä, nu ropar den lilla badflickan på mig! Tjo-ho på er alla!