torsdag 29 juli 2010

Söndag - Eftermiddag

Nu var det dax att åka ner till beachen, denna underbara strand med vit sand... Siesta beach heter den. Varje söndag händer det grejer på stranden nämligen. Några som heter "the Drummers" kommer och spelar. Innan man går ner till stranden så sätter sig alla och äter. Vi åt grillad kyckling och coleslaw, vi drack vin och öl. Jeanen och Crawford mötte oss där och Crawford hade även idag med sig en stor kylväska med öl!


När vi ätit färdigt tog Janet med sig Emmy och matade fåglarna med de rester som blev över. Så häftigt var det. Janet började med att kasta upp brödbitar i luften så att fåglarna skulle se att de hade mat. Helt plötsligt kom en hel flock med fåglar som alla var hungriga efter mer! De tog maten ur händerna på en!


Sen kastade vi oss ner i havet, så underbart... Vattnet är så varmt, nästan kroppsvärme! Man kan bara ligga där och guppa med vågorna... Helt plötsligt hämtar Janet Emmy och stoppar ner henne i ett hål i sanden som Janet och Jeanen har grävt. Detta brukade Janets pappa göra med henne när hon var barn. Janet gjorde en bil till Emmy! Är den inte häftig:


Sen var det dax för "the Drummers" att spela. Det är en massa som spelar olika sorts trummor. De spelar en sorts rytm och alla liksom dansar till detta. Alla står i en ring och innanför ringen går man in och dansar eller gör som Emmy gör här, använder en rock-ring:


Emmy var så himla duktig på detta och hon kunde nog ha hållit på för evigt om det inte hade varit för de mörka molnen som smög in över oss. Helt plötsligt öppnade sig himlen och regnet öste ner över oss! Alla packade ihop sina grejer, trumspelarna tog sina trummor och flydde fältet! Mamma, jag och Emmy sprang under ett tak och ställde oss. Helt plötsligt var alla andra borta! Vi letade och letade men vi kunde inte hitta nån! Till slut gick vi mot bilarna och där kom Dale till slut! De hade letat efter oss överallt. Vi hade helt enkelt gått åt motsatt håll. Alla var helt dygnsura av allt regn så det var skönt att åka hem till en dusch och sen lägga sig i sängen.


Fortsättning följer...

1 kommentar:

bakom berget sa...

Det märks att ni trivs. Kommer ni att vilja åka hem till kalla Sverige sen?
Va mysigt det verkar vara där hos dina vänner.
Ha en fortsatt härlig vistelse.
Kramar fråm Åsa.