fredag 25 mars 2011

En galen buskatt!

Buddha och jag gick ner till Anette idag. Vi satt i köket och pratade medans Buddha gick runt lite. Buddha började jama rätt mycket. Vi fattade ingenting... Till slut gick vi och kollade vad fasen katten höll på med.

Då ville han att vi skulle busa med honom i Anettes säng... Där låg han med öronen bakåt och såg ut som världens farligaste tiger! Jag fick smyga på honom och spela lite farlig jag oxå, detta är Buddhas favoritlek och jag tror att han var överlycklig för att vi ÄNTLIGEN fattade vad han menade!

Lille buse, du är allt en sötnos!

Dagens väder!

Jag var ju och köpte blommor igår, blommor jag ska ha ute. Kanske låter lite märkligt med uteblommor men här kommer bilder:

All den snö som föll, säkert 30 cm, är faktiskt borta!

På mitt bord ute på loftgången (under tak alltså) har jag satt två söta primula i en kruka.

Till mina tre väggamplar köpte jag mini-påskliljor. Blommorna är köpta på "Cinnas blommor" i Nässjö. Där fick man köpa 5 st för 100 kr och  det var precis perfekt! Kände att jag behövde se lite vårigt utanför min dörr nu när jag stiger ut. Snart kan jag ju sitta och fika ute när solen skiner och då är det ju kul med lite färg omkring sig (istället för torkad ljung i krukor....).

Idag ska jag våldgästa Anette. Ska ta med mig kissen ner men först ska han få rasta av sig ute! Gibson och jag har redan varit ute och gått (jag i rulle alltså) en lite längre runda. Gibson var lite sådär halvdålig i början på veckan men nu är han pigg igen. Med tanke på hans ålder så är det ju inte konstigt om han inte är på hugget alla dagar. Ändå så går han ju fortare än vad jag gör! Räknar man om Gibsons ålder i hundår så är han ju runt 90 och är jag så pigg när jag är så gammal så är det inte dåligt!

Hoppas ni oxå har sol idag, KRAM!