fredag 8 oktober 2010

Ikväll blir det mys!

Legat på soffan och sovit nu i eftermiddag. Tänkte att min förkylning skulle skärpa till sig lite. Ack, ack.. Inte fasen hjälpte det... Däremot hade jag legat med armen över huvudet på något sätt så jag hade världens snyggaste tuppkam!

Ikväll har jag lovat barnet mitt lite mys i soffan med filmen "Natt på museet 2". Jag har ju inte ens sett nummer 1 än... Fast det kanske inte gör nåt eller?

Fredags-skit...

Vilken morgon... Vaknar med att jag nästan helt har tappat rösten... Det var ju iofs väntat men ändå. När man ska ropa på barnet att hon ska gå upp så blir det inte EMMY utan Emmy...

Var sedan ute på den vanliga morgonrundan och då slafsade hunden i sig en hög med bajs TVÅ GÅNGER!!! Fy fan vad äckligt...

Som straff har jag klippt klorna vilket han avskyr mer än något annat, eller att gå till veterinären kommer nog på första plats men kloklippning är en god tvåa.

Fredags-middagen med silverbestick kommer att bli gourmetköttbullar och superdupermakaroner. Fråga mig inte om receptet, det är alldeles för komplicerat ;-)

Har ni haft en bra morgon då?