söndag 24 april 2011

Ny dag, nya bilder...

En del dagar bjuder inte på mycket alls och vissa är fullsmockade med massor av trevligheter! Dagen började med en promenad i vårat samhälle. Det var så tidigt så än hade inte solen fått bort all dagg på gräset. Här nedanför ser ni våran damm, samhällets stolthet tycker jag... Det är så vackert här nere så det inte är klokt.


Ett av mina favoritträd:


Redan har lupin-bladen börjat växa... Det kommer nog inte finnas några blommor alls kvar till midsommar i år...


Detta hus är numera ett behandlingshem men förr i tiden hette det "Annebergsgården" och var ett litet "hotell".


Årets första solstråle på marken:


En bild där man får med bägge hundarna är sällsynt. Taxen heter Egon:


Efter min morgonrunda hoppade jag in i duschen för att sedan följa med min käre far till ett litet samhälle som heter Nävelsjö. Min pappa är uppvuxen där och där ligger hans föräldrar begravda. Vi skulle alltså se till graven lite.


Kyrkogården:


En björk:


Vid foten av de fina kastanjeträden växer scilla:


Sedan for vi in till Vetlanda för att handla lite och äta. Shoppingen var inget vidare, köpte förvaringsbackar till Emmys rum och lite rengöringmedel... Maten var desto bättre! Här är själva dekorationen på tallriken:


Här är maten, kyckling och fläskfilé i jordnötssås, himmelskt gott:


Efter detta styrde vi hemmåt igen. En trevlig dag där det pratades en hel del i bilen. När jag kom hem var jag dock helt slut så jag var tvungen att sova en sväng. Nu ska jag ta en sväng med hunden innan jag sätter mig i min "arbetarstol" och arbetar lite.