torsdag 9 december 2010

Det finns korkade människor...

En som jag anser är super-duper-korkad är den taxi-chaufför Anette och jag åkte hem med idag... Anette har åkt med honom förut och berättat att han har betett sig väldigt märkligt mot just människor i rullstol.

Så här är det: En rullstol ska sättas fast i golvet i en taxibuss, dock tycker denna dumme karl att det är ONÖDIGT! Han tycker att vi ska förstå att han inte kan luta sig ner varenda gång och greja med detta! Han får ju ont i ryggen, stackars liten (eller inte...)! För det första säger jag BYT JOBB eller varför inte gå i pension? Hur kan man stå och säga detta till gravt handikappade människor att han inte orkar böja sig ner för han har ont i ryggen?

Sedan har vi gjort en resa till Jönköping en gång då Anettes rullstol bara åkte iväg på grund av att hon inte var fastspänd. Hur kul är det då? Fastän vi påtalar detta för chauffören så tycker han ändå mest synd om sig själv... Anette har faktiskt ringt och anmält honom till beställningscentralen och det berodde på att han inte hade satt fast henne ALLS en gång! Gissa vad han sa till mig idag om denna anmälan? Jo han sa så här:

"Jag tycker det är så dåligt att hon var tvungen att ringa beställningscentralen, hon kunde ha tagit upp det med mig först. Jag hade ju satt fast henne med en fram och en bak!"

Sanningen: Anette blev inte fastspänd alls och hon påtalade det visst men han ville INTE lyssna på det örat!

Så till er som åker färdtjänst och råkar ut för sådana här "typer", ring och anmäl dem till beställningscentralen! De ska spänna fast rullstolar med minst en rem bak och en rem fram! Ett barn på tio kilo blir tung som en elefant vid en krock, hur tung blir då inte en el-rullstol?

Nu är det klippt!


Jag kan säga att jag har klippt bort rätt mycket denna gång, på golvet låg det hur mycket hår som helst! Passade även på att färga mina ögonfransar, skulle jag försöka göra det själv så skulle det bara sluta i total katastrof...

Vilken sand ska kissen bajsa på?

Idag ska jag klippa mig... Jag har ett hår som växer som ogräs och nu har jag fått göra en gardin av min lugg! Tänkte att man kunde se lite anständig ut till jul iallafall...

Dock så vet jag inte HUR jag ska klippa mig... Nu har jag till klockan 14 på mig att fundera... Vad tycker ni?

Igår fick jag nya kort på Buddha. 9 veckor är han nu... Jösses vad tiden går... Nu är det bestämt att vi får hämta honom den 28 december. Innan dess ska ju allt ha inhandlats, kattlåda, leksaker, sand och vice versa...

 Nu har jag en fråga, denna kattsanden Everclean ska ju vara den bästa MEN jag har hört att den dammar så gräsligt... Eftersom Emmy har astma kanske det är dumt att använda den (uppfödaren har använt den). Ni som har katt själva, har ni förslag på någon annan sand? Visst att Everclean säkert är bra men det måste väl finnas alternativ?